Het ontstaan van Studio Lanou

Branding

Studio Lanou, het onderdeel van La Nouk Fotografie wat zich richt op grafisch vormgeving (branding), zakelijke fotografie en coaching. Kortom; zich richt op jouw als ondernemer / fotograaf. Hoe is Studio Lanou ontstaan? Daar neem ik je heel graag in mee.

La Nouk Fotografie ben ik, Anouk, gestart ongeveer 2 jaar geleden. En wat een knaller van een start heb ik mogen maken. Door kei en keihard werken en veel investeren is mijn bedrijf nu waar het staat en daar ben ik eigenlijk heel erg trots op.

Afgelopen maanden werden en tegelijkertijd ook steeds meer vragen aan mij gesteld. Vragen vanuit andere fotografen hoe ik dingen aanpak. Ondernemers die aanvragen stuurden om hun bedrijf en dagelijkse werkzaamheden vast te leggen tijdens een brandingshoot. Enthousiasme vanuit andere fotografen over mijn vormgeving van de branding.

En die vormgeving van de branding is natuurlijk niet waar ik zelf verantwoordelijk voor ben, dat is grafisch vormgeving en ik ben fotograaf. Gelukkig heb ik een fantastische man, Lars, naast mij die grafisch vormgever is en vanaf het begin af aan mijn branding heeft vormgegeven met inmiddels ook een rebranding.

Het begin van…

Meer en meer voelde ik dat er op mijn website en social media van La Nouk Fotografie geen ruimte is om te delen over mijn zakelijke aanbod; de vormgeving, coaching & zakelijke fotografie. Na veel brainstormen onder het genot van een glas wijn ontstond daar; Studio Lanou. Waarbij Lanou staat voor Lars & Anouk en de overeenkomst met La Nouk. Dus met de vormgeving van mijn website schakelde ik Built by Britt in om een aparte website te maken voor Studio Lanou.

Studio Lanou kreeg een plek om het volledige zakelijke aanbod op te delen. De plek waar je alles kunt lezen over de mogelijkheden van de branding, zakelijke fotografie, coaching en zelfs een shop met toffe producten en masterclasses. Allemaal gericht op fotografen! Ben je een andere ondernemer? Dan ben je ook meer dan welkom!

Zo..en nu staat het er; Studio Lanou. Waarin we samenwerken als een team. We de taken verdeeld hebben in waar onze krachten liggen.

Waarbij we vooral hopen zoveel mogelijk fotografen te kunnen laten knallen met hun online zichtbaarheid. Zowel met hun branding als zichzelf laten zien door een zakelijke brandingshoot. Of de producten die jullie kunnen helpen om de online zichtbaarheid gemakkelijker te maken. Onze missie is het samenwerken met jullie! Waarbij jij jezelf mag gaan laten zien, je trots mag delen over jouw bedrijf en merk en écht mag gaan staan.

Voel je welkom! Naar de website

Foto’s gemaakt door Fotografie José

Website design door: Built by Britt

Zakelijke fotografie – brandingshoot – branding vormgeving – grafisch vormgeving – coaching

Laat een bericht achter

Delen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Andere blogs