Toe aan verandering? – Rebranding

Branding

Ben jij ook enkele jaren geleden gestart met jouw onderneming? Misschien ga je dit herkennen. Je gaat van start, schrijft je in bij de KVK kiest voor kleuren die voor jouw centraal staan. Iemand gaat voor jou een logo of branding ontwerpen of je maakt zelf iets in Canva bijvoorbeeld. En dan gaat je bedrijf van start, keihard werken, groeien, aanbod uitbreiden en steeds meer klanten weten jouw te vinden.

Je bedrijf komt in een volgende fase terecht. Je aanbod ga je steeds meer vorm geven, je gaat reflecteren op wat je doet en waarom je het doet en gaat meer en meer richting geven aan je bedrijf. Jij ontwikkelt mee en zo ook jouw bedrijf. Mee en meer je dromen najagen.

En dan… een aantal jaar verder staat daar nog steeds jouw branding ontwerp van toen je ooit begon. Terwijl jij en jouw bedrijf alleen maar meer en meer gegroeid zijn. Op dat moment wil ik jou de vraag stellen: klopt jouw branding nog wel bij wat jij wilt uitstralen en welke klanten jij wilt aantrekken?

LensB Fotografie & Fotoacademie

Op dat punt kwam LensB Fotografie ook. Enkele jaren geleden gestart met een branding die door haar netwerk ontworpen was. Inmiddels een succesvol fotografiebedrijf met daarbij een nieuw aanbod: de fotoacademie. De plek om andere fotografen te zien groeien en ontwikkelen middels haar mentoring. Dit nieuwe aanbod vroeg om een rebranding. Het oude in een nieuw jasje en een nieuw onderdeel voor haar nieuwe afdeling de fotoacademie.

Met Studio Lanou ging ik, Lars, aan de slag. Door allereerst haar verhaal te horen, te onderzoeken waar ze naartoe wilt en waar ze voor wilt staan. Dat beeld was heel erg duidelijk, want LensB heeft een duidelijk doel en richting. We gingen voor een complete rebranding. Haar eucalyptus was kenmerkend voor haar dus die moest zeker terugkomen, want daaraan herkenden haar klanten haar al jaren.

De rebranding van LensB Fotografie & Fotoacademie kreeg volledig nieuwe kleuren, design & lettertypen. Een compleet ontwerp passend bij haar visie en missie. Meer dan trots laat ze zichzelf nu met haar nieuwe branding zien op zowel social media als haar website.

Wat wil ik jou meegegeven?
Jouw bedrijf groeit en zo jij ook als ondernemer. Laat jouw branding meegroeien met jouw bedrijf en waar jij voor staat. De keuzes die je vervolgens vandaag maakt, hoeven niet voor altijd te zijn. Het groeit met jou mee, altijd.

“Ik wil een branding die bij mij past als persoon, mijn ideale klant, waar ik trots op ben. Ik zie groei in mijn merk omdat het klopt met wie ik ben, wat ik doe en wat ik wil uitstralen. En daar werk ik keihard voor” 

Naar alle informatie over het ontwerpen van jouw branding

Bekijk hoe LensB haar branding toepast op haar website: LensB Fotografie & Fotoacademie

Laat een bericht achter

Delen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Andere blogs